Over ons

BAPAHO is een Utrechts reisbureau dat reizen organiseert in Utrecht zonder dat je de stad verlaat. Je reist af naar Rusland, Suriname en China of maakt zelfs een wereldreis. 

Dit allemaal in Utrecht, door Utrechters. BAPAHO doet dat door middel van kookworkshops, wandelroutes langs moskeeën, kerken en synagogen, bezoeken bij Utrechtse gezinnen thuis én wereldreis-diners.

Waarom?

De wereld ontdekken, andere culturen, tradities en rituelen omarmen: steeds meer mensen maken verre reizen, gaan backpacken, nemen een sabbatical en gaan op avontuur. Vliegen is nog nooit zo goedkoop en makkelijk geweest. Maar dat heeft zo zijn nadelen. Vliegen is slecht voor het klimaat én het kost een hoop tijd.

 

Utrecht telt 168 verschillende culturen

(ja echt!) Met deze wetenschap besloot Nynke Willemsen BAPAHO te starten.

Dit was zo'n bijzondere ervaring. Ik ben echt tot rust gekomen. De groep was heel gezellig en het eten was heerlijk!

Brigitte Kant

We hebben een top avond gehad. Heel leuk en goed georganiseerd. 100% vakantiegevoel!

Rob Hulleman

Wat een ontspannen, relaxte & unieke avond hebben we beleefd.

Anne Hoefnagels

Nynke

Eigenaresse en initiatiefneemster van

Reisbureau BAPAHO

BAPAHO zorgt ervoor dat ik precies kan doen wat ik het allerleukst vind: Groepen een leuke dag bezorgen, veel verschillende mensen ontmoeten, buiten zijn en ondernemen. Ik heb op veel plekken in het buitenland gewoond en kwam altijd weer terug naar Utrecht waar ik geboren ben. Met BAPAHO leef ik mijn vakantiegevoel elke dag en dat is wat ik hoop te kunnen delen met jou...!

Hartje centrum

Bapaho werkt vanuit hartje centrum in Utrecht. In Het Stadshuisje. We delen deze plek met een groep Utrechtse onderneemsters die allemaal aan duurzame, creatieve initiatieven werken in Utrecht.

 

Kom je een keertje koekeloeren?

 

Ons adres:

Schalkwijkstraat 8

Stuur van te voren even een berichtje.

Backpack Holland

Ontdek de wereld

in je eigen stad

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle