Over ons

BAPAHO staat voor Backpack Holland. Wij zijn een reisbureau dat reizen organiseert in Nederland zonder dat je de stad verlaat.  Zo kun je afreizen naar een specifiek land, een wereldreis maken, thuis op reis gaan of op het werk een reis maken.

"Ik geloof erin dat als we meer van elkaar weten,

we liever voor elkaar zijn."

Nynke Willemsen - Oprichtster

Waarom?


Steeds meer mensen maken verre reizen, gaan backpacken, nemen een sabbatical en gaan op avontuur. Terwijl Nederland rijk is aan 200+ (!) verschillende nationaliteiten! Met dit gegeven besloot Nynke Willemsen een alternatief reisbureau te starten waarbij het ontdekken van de wereld om je heen centraal staat.

Met BAPAHO leer je meer over religie, tradities, rituelen en taal. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdek je meer over de wereld.

Reizen in eigen stad, hoe werkt dat?

Je kunt met ons in eigen stad afreizen naar specifieke landen. Voor de echte avonturier is het zelfs mogelijk om een wereldreis te boeken. We horen je denken: ‘Hoe werkt dit, wat gaan we dan doen, je krijgt toch niet een écht reisgevoel in Nederland?’

 

Wat wij doen is jou het echte reisgevoel geven door te werken met locals van de gekozen reisbestemming. Op dit moment hebben we wereldwandelingen, stop-overs, en wereldreisboxen voor je woonkamer. Het aanbod varieert per seizoen.

Op zoek naar een verfrissende middag voor je werknemers? We houden graag een stop-over op de werkvloer of maken een wereldwandeling door de stad. 
Wil je reizen in je woonkamer of zoek je een origineel cadeau? De wereldreisbox biedt je de tools om op reis te gaan in je eigen woonkamer. Feestje of evenement? Ook hier komen we graag een stop-over maken.

Op reis met jouw organisatie? Bezoek dan deze pagina, of mail ons voor de mogelijkheden.

PA110174.JPG
Voordelen van reizen met BAPAHOBAPAHO geeft je:

  • Een lokale en duurzame reis

  • Een kostenbesparende reis

  • Inzicht in reismogelijkheden in je eigen buurt

  • Ontspanning, zonder weken ‘weg’ te moeten

  • Kennis over culturen, tradities en geloof

     

Met BAPAHO heb je geen:

  • Lange reistijd

  • Last van een jetlag

  • Gesleep met bagage

Hartje centrum

Bapaho werkt vanuit hartje centrum in Utrecht. In Het Stadshuisje. We delen deze plek met een groep Utrechtse onderneemsters die allemaal aan duurzame, creatieve initiatieven werken in Utrecht.

 

Kom je een keertje koekeloeren?

 

Ons adres:

Schalkwijkstraat 8

Stuur van te voren even een berichtje.