169 verschillende nationaliteiten in Utrecht


Er zijn veel verschillende nationaliteiten in Utrecht, maar ook in veel andere steden leven we met meerdere nationaliteiten met elkaar. Daarom vinden wij het belangrijk dat je meer over elkaar leert. Welke feestdagen zijn van belang? Wat zijn herdenkingsmomenten? Welke rituelen zijn er en welke plekken in de stad zijn verbonden aan een bepaalde cultuur?


Wij gingen opzoek naar deze verschillende nationaliteiten en hebben er een aantal gebundeld in onze Wereldwandeling in Utrecht.


Nu breiden we binnenkort ook uit naar Rotterdam en Den Haag en zijn we benieuwd welke plekken echt niet mogen ontbreken? Laat je het ons weten? Dat kan via info@bapaho.nl.


De Wereldwandeling door Utrecht is 7 km lang. Je ontdekt meer over wereldse tradities en rituelen. Ook leer je elkaar beter kennen tijdens de quiz. Alle informatie is gekoppeld aan plekken die je bezoekt of waar je langs wandelt. Zo leer je meer over de Spaanse taal, ontdek je hoe Ierse plaatsnamen in elkaar steken en bezoek je verborgen tuinen en kerken. Je ontmoet Utrechters zoals Natalie en Maayan die je meer vertellen over het Jodendom en over Italiaanse eet rituelen en proef je Churros, dans je salsa en dabke en versier je elkaar tijdens het lentefestival in India.


Een teamuitje, dagje weg met vriendinnen of famillie en leerzaam om meer te leren over de wereld in Utrecht.


Reis mee en boek jouw wandeling via www.bapaho.nl/wereldwandeling.