Earth Bear
Earth Bear is dé webshop waar je als reiziger terecht kunt voor jouw favoriete producten uit het buitenland. Waarom zijn reizigers fan?


Nou, dat is heel makkelijk uit te leggen. Wanneer wij namelijk op reis zijn is één van onze favoriete bezigheden het proeven van lekkere exotische gerechten en producten uit het land van bestemming.


Eenmaal thuis balen we dat we deze smakelijke traktaties voor onbepaalde tijd moeten missen. Zo hebben wij als echte zoetekauwen al meerdere keren de Australische TimTam’s laten importeren. Het is voor ons de manier om onze reis te herbeleven. En dat is waar het bij  Earth Bear  allemaal om draait. 


Een combinatie van twee hobby’s. Met een passie voor reizen én liefde voor buitenlandse snacks is Earth Bear in 2020

gelanceerd.


Oprichter Erik is een fanatiek reiziger. Maar het leukste vindt hij om tijdens zijn avonturen de lokale supermarkten te verkennen. Lokaal je boodschappen doen is de ultieme manier om kennis te maken met lokale producten. Dit bracht hem dan ook op het idee om buitenlandse snacks naar Nederland te halen en te verkopen.

Bij het scrollen door de webshop van Earth Bear loopt direct het water in de mond. Er staan zoveel bekende buitenlandse producten online dat we het liefst een mega best