Earth Bear
Earth Bear is dé webshop waar je als reiziger terecht kunt voor jouw favoriete producten uit het buitenland. Waarom zijn reizigers fan?


Nou, dat is heel makkelijk uit te leggen. Wanneer wij namelijk op reis zijn is één van onze favoriete bezigheden het proeven van lekkere exotische gerechten en producten uit het land van bestemming.


Eenmaal thuis balen we dat we deze smakelijke traktaties voor onbepaalde tijd moeten missen. Zo hebben wij als echte zoetekauwen al meerdere keren de Australische TimTam’s laten importeren. Het is voor ons de manier om onze reis te herbeleven. En dat is waar het bij  Earth Bear  allemaal om draait. 


Een combinatie van twee hobby’s. Met een passie voor reizen én liefde voor buitenlandse snacks is Earth Bear in 2020

gelanceerd.


Oprichter Erik is een fanatiek reiziger. Maar het leukste vindt hij om tijdens zijn avonturen de lokale supermarkten te verkennen. Lokaal je boodschappen doen is de ultieme manier om kennis te maken met lokale producten. Dit bracht hem dan ook op het idee om buitenlandse snacks naar Nederland te halen en te verkopen.

Bij het scrollen door de webshop van Earth Bear loopt direct het water in de mond. Er staan zoveel bekende buitenlandse producten online dat we het liefst een mega bestelling plaatsen. I mean.. Takis en Cadburry chocolade. Dat zijn toch snacks om je vingers bij af te likken. 


PRODUCTEN OPGEDEELD PER CONTINENT

Het  internationale aanbod van Earth Bear  is opgedeeld per continent, wat het makkelijk navigeren maakt wanneer je op zoek bent naar producten uit een specifieke regio. Wil je bijvoorbeeld zelf een keer sushi maken, dan kan je op de Azië pagina in één keer alle benodigdheden aanschaffen. Ben je juist op zoek naar een

lekkernij, dan kan je ook gemakkelijk zoeken via internationale producten. Hier is het aanbod namelijk onderverdeeld in verschillende categorieën zoals dranken en snoepgoed.


Eenmaal de buitenlandse producten binnen en het is tijd om de chefkok in je naar boven te halen. Naast dat we het natuurlijk heel lekker vinden om wereldkeukens te proeven, vinden we het ook leuk om zelf buitenlandse gerechten te maken. Daarom heeft Earth Bear de meeste lekkere recepten op de site staan. Zo kun je eenvoudig

thuis de chefkok in je naar boven halen!


Honger gekregen? Check Earth Bear.