Stop-over

We maken graag een stop-over op jouw feest of evenement. Vliegensvlug creëren we een reisgevoel op de locatie die jij wilt! Het ultieme reisgevoel waar jij maar wilt. 

We denken graag met je mee.

Mogelijkheden

Je gasten even helemaal een reisgevoel laten ervaren? Een bruiloft in reisthema? Een wereldreis gepland die niet door kan gaan?

Wij zorgen voor het reisgevoel bij jou thuis, in de stad of op locatie. Om je een idee te geven van stop-overs, scroll door om te kijken naar; Reisherinnering, Wereldkennistest en de Citytour.

Image by Marten Bjork
Bapaho-06.jpg
Bapaho-06.jpg

Reisherinnering

Neem jouw gasten even helemaal mee terug naar hun ultieme reisgevoel. Als stewardessen met een mobiele brievenbus en postcards laten we mensen helemaal in hun fantasie duiken. 

Bapaho-06.jpg

Wereldkennistest

Hij en zij bestaat niet in de Turkse taal, Op Fiji dragen politiemannen een rok, wat is een Spaanse traditie tijdens het aftellen met oud&nieuw? Wat weten jouw gasten van de wereld? Tijdens deze test leren ze bijzonder leuke feitjes en wordt hun wereldkennis getest!

Bapaho-11.jpg
Bapaho-08.jpg
Bapaho-13.jpg
24799319_246316052571041_813397103309374
Bapaho-06.jpg
Bapaho-29.jpg

Citytour

Een unieke stop-over in Engelse stijl? Niets is ons te gek. Verras jouw gasten met een tourbus op locatie of ga in stijl naar een locatie. Of laat ons een tour plannen. Mogelijkheden, mogelijkheden, mogelijkheden!