Stop-over

We maken graag een tussenstop op jouw werkvloer. Vliegensvlug creëren we een reisgevoel voor jouw werknemers zodat ze daarna weer uitgerust aan het werk kunnen. We maken graag een reiservaring op maat voor jouw bedrijf. Neem contact op met ons team. 

Mogelijkheden

Jouw personeel opladen door ze even op reis te laten gaan? Maar dan wel een reis die even snel op de werkvloer wordt uitgevoerd? Het is mogelijk! 

 

Wij verrassen, inspireren en verwonderen.

Geef jouw personeel een ultieme reiservaring of maak cultuur(verschillen) bespreekbaar op de werkvloer.


Heb je ideeën over een bepaalde stop-over? We bedenken graag nieuwe dingen met je!

Scroll door voor een paar voorbeelden van stop-overs. 

Image by Kyle Glenn
Bapaho-06.jpg
Bapaho-06.jpg

Reisherinnering

We nemen jouw werknemers even helemaal mee terug naar hun ultieme reisgevoel. We komen in stijl langs als stewardessen met een mobiele brievenbus en postcards. Deze brieven worden maanden later verstuurd...

Bapaho-06.jpg

Wereldkennistest

Hij en zij bestaat niet in de Turkse taal, op Fiji dragen politiemannen een rok, wat is een Spaanse traditie tijdens het aftellen met oud & nieuw? Wat weten jouw werknemers van de wereld? Tijdens deze stop-over leren ze bijzonder leuke feitjes en wordt hun wereldkennis getest!

Bapaho-11.jpg
Image by radovan

Cultuur workshop

Maak cultuur(verschillen) bespreekbaar op de werkvloer. Wij zorgen voor een veilige setting waarbij cultuur besproken kan worden. 

Stakeholders in een bepaald land? Wij organiseren cultuurworkshops waarbij jouw personeel alles leert over omgangsnormen, zakelijke rituelen en feestdagen.

17852924870139311.jpg
Bapaho-13.jpg
Bapaho-29.jpg