"Een

vakantie

in een

doosje!"

Relatiegeschenken,

 kerstpakketen & teamuitjes

Geef jouw collega's hét alternatief voor een vakantie ver van huis. Met een Wereldreisbox op maat, een actieve Wereldwandeling of een unieke Wereldse Workshop zoals een hammam sessie, Portugese sardientjes of wereldse biertjes proeverij of Chinese Kalligrafie. Toveren de woonkamer van jouw collega's om tot reiscapsule, laat ze proeven, ontmoeten van diverse culturen. Duurzaam, leerzaam en vooral leuk!

Nieuw! Stuur ons de verjaardagskalender van jouw collega's en laat ons het hele jaar door een passend cadeautje opsturen.

Screen Shot 2021-03-08 at 11.18.06.png

Wereldwandeling

Geef een sportief uitje cadeau. Een coronaproof wandeling van 7km door Utrecht. Opzoek naar de Wereldse invloeden in de stad. Als teamuitje deze wandeling doen? Dat kan! Voeg een lunch of diner toe. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wereldreisbox

Een uitgebreide box om alle zintuigen te prikkelen. Ga op vakantie in eigen woonkamer. De Wereldreisbox kan op maat gemaakt worden voor jouw personeel al vanaf 6 euro per medewerker.

Screen Shot 2021-02-17 at 16.00.57.png

Offerte aanvragen

Kerstpakketten

Alle boxen van BAPAHO bevatten een grote wereldkaart met opdrachten, activiteiten en een wereldse playlist, dit is te vergelijken met een spelbord, alleen dan eentje die je mee neemt op vakantie in eigen woonkamer.

We maken al kerstpakketten vanaf 6 euro per medewerker.

Onze kerstpakketten zijn:

• Duurzaam - zowel de verpakking als de bezorging (we werken samen met de Fietskoeriers)

• Lokale kleine ondernemers

• Uniek - alle zintuigen worden geprikkeld.

• Persoonlijk - wij zorgen voor een persoonlijk berichtje van jou! Via een mooi kaartje of een videoboodschap.

IMG_9525.JPG

Bedrijven

die al bij ons bestelden

WhatsApp Image 2020-10-23 at 07.55.27.jp

Reis bezorging

De wereldreisboxen kunnen worden opgehaald bij ons kantoor. Liever laten bezorgen? BAPAHO doet er alles aan om jouw medewerkers een vakantiegevoel te bezorgen (wij komen in stijl - lees in steward en stewardessen outfit) of bezorgen met de Fietskoeriers, duurzaam & snel.

BAPAHO

Backpack Holland

Ontdek de wereld

in je eigen stad

Contact

Info@bapaho.nl

0624519657

KVK:66918332

BTW:NL00310646B13

©2020 door Creatieve KOP | Nynke Willemsen

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle