Wereldwandeling

Op avontuur terwijl je wandelt. Dé wandeling om even samen op reis te gaan. Ontdek de wereld om je heen tijdens deze Wereldwandeling. Niet zomaar wandelen, maar je omgeving wordt de wereld en jij de reiziger. Een interactief spel vol avontuur, lekkers en ontdekkingen plus een souveniertje mee naar huis...

Vandaag nog op reis? Dat kan!

Bel ons voor de beschikbaarheid.

Beschikbaar in: Nederlands, Engels.

Leuk voor: groepen, gezinnen & volwassen

NIEUW: Wereldwandeling in Rotterdam.

Wereldwandeling boeken in Rotterdam? Mail naar info@bapaho.nl

Ga je mee op reis?

Reisinformatie

Kosten: €25,95 per wandeling (1-2 personen)
incl. persoonlijke souvenir na de wandeling.

 

Startlocatie: Schalkwijkstraat 8, Utrecht
 

Duur: 3 - 4 uur.
 

Starttijden mei/juni:

12:00, 13:00, 14:00 uur.

Dinsdag t/m zondag.

Inchecken & go

Je start jouw reis bij ons kantoor, Schalkwijkstraat 8. Hier ontvang je een backpack met reisbenodigdheden en checken wij je in.

Wij geven jou een backpack, gevuld met:

 

  • De wereldkaart van Utrecht.

  • Een postcard met postzegel die je tijdens je reis gaat versturen.

  • Tips voor wereldse hapjes en drankjes zodat jij een tussenstop kunt maken bij jouw favoriete keuken. Eten en drinken is niet inclusief.

  • 3 wereldse spellen om buiten te spelen.

  • Reisgadgets die helpen bij jouw reis zoals een verrekijker, taalboekje en een kompas.

  • Een verrassingscadeautje bij "thuiskomst".

Deze wandeling is zonder reisgids. Je gaat zelf op pad. De backpack die je ontvangt gaat na gebruik in quarantaine. Max 2 personen uit een ander huishouden per wandeling. De wandeling is coronaproof.

Je ontdekt unieke plekken, voert opdrachten uit, leert een nieuwe taal, wandelt langs een moskee en synagoge en gaat opzoek naar lokale specialiteiten... In 3 tot 4 uur maak je een tocht van 7 kilometer langs de wereldse invloeden in Utrecht. Je speelt, ervaart en proeft de wereld om je heen. Met jezelf als reisleider bepaal je je eigen tempo en dus ook de lengte van jouw reis. 

Reacties van reizigers

- Inge Vrijsen

De informatie die je krijgt is heel leuk, de wandeling is verrassend. Ik woon in Utrecht, maar heb echt nieuwe plekken ontdekt.

- Chantal Iempens

De wandeling is super leuk, we waren de hele wandelroute blij en hebben genoten van het weer, de opdrachten, de gastvrijheid en het eten onderweg.

- Jet Roozendaal

We waren echt op reis! Super leuk zit het in elkaar. Ik ga het als cadeautje aan anderen geven. Leuk om te lopen, ook in tijden van corona. Veel geleerd en gelachen.

- Paul Stemkens

Wat een leuke wandeling. Leuke vragen, en leuke informatie. De filmpjes, muziek en producten uit de backpack maken het echt uniek. Myrthe was onze reisbegeleider aan het begin en was heel vriendelijk. Bedankt!